مواد لازم:

  • خامه ۱ بسته
  • شیر ۲ لیوان
  • پودر ژلاتین ۸ تا ۱۰ قاشق مرباخوری
  • میوه خردشده به مقدار لازم
  • پودر شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کمکم به آن اضافه کرده، شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بنماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می‌گیرد. درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خردشده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. زمانی که ژلاتین را به مواد اضافه می‌شود ممکن است ژلاتین سریع سفت شود و تکه‌های ژلاتین در کرم مشخص باشد. می‌توانید به روش بنماری کرم را روی یک ظرف آب جوش قرار داده تا کمی گرم شود و ژلاتین در مواد حل شود.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.