مواد لازم
- سبزی کوکو (تره، گشنیز، نعنا، جعفری): ۱ کیلو
- تخم مرغ: ۵ عدد
- مغز گردوی خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- زرشک: ۱ قاشق سوپخوری
- جوش شیرین: کمی
- روغن: ۱۵۰ گرم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
سبزی را با دقت پاک کرده، شسته و ساطوری میکنیم. تخم مرغ، آرد، جوش شیرین و نمک را به آن میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم به این مواد مغز گردوی خرد شده و زرشک شسته و خیس شده را هم اضافه میکنیم و همه را در ماهی تابه محتوی روغن داغ میریزیم. درب ماهی تابه را میگذاریم تا خوب سرخ شود و مغز پخت گردد. سپس روی ماهیتابه سینی گردی به اندازه درب آن قرار داده، کوکو را برمی گردانیم و طرف دیگر آن را به همان روش سرخ میکنیم. حالا به سلیقه خودتان کوکو را برش دهید و تزیین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.