مواد لازم

  • سبزی کوکو (تره، گشنیز، نعنا، جعفری):  ۱ کیلو
  • تخم مرغ:  ۵ عدد
  • مغز گردوی خرد شده:  ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زرشک: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • جوش شیرین: کمی
  • روغن:  ۱۵۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

سبزی را با دقت پاک کرده، شسته و ساطوری می‌کنیم. تخم مرغ، آرد، جوش شیرین و نمک را به آن می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم به این مواد مغز گردوی خرد شده و زرشک شسته و خیس شده را هم اضافه می‌کنیم و همه را در ماهی تابه محتوی روغن داغ می‌ریزیم. درب ماهی تابه را می‌گذاریم تا خوب سرخ شود و مغز پخت گردد. سپس روی ماهی‌تابه سینی گردی به اندازه درب آن قرار داده، کوکو را برمی گردانیم و طرف دیگر آن را به همان روش سرخ می‌کنیم. حالا به سلیقه خودتان کوکو را برش دهید و تزیین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.