مواد لازم

  • ماکارونی درشت ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی رسیده ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • زیتون سبز ۱۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
  • ریحان یا جعفری تازه چند ساقه
  • سیر دو حبه
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

گوجه فرنگی‌ها را بشورید و به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را خرد کرده و دانه‌هایشان را در آورید و با ریحان شسته و خرد شده مخلوط کنید. دانه‌های داخل فلفل دلمه‌ای را درآورده، خرد کنید و به مخلوط قبل اضافه کنید. هسته زیتون‌ها را درآورده خرد کنید و به همراه سیر خرد شده و روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید. این مخلوط را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید. ماکارونی را طبق معمول در آب جوش نمک دار و دو قاشق روغن مایع دلپذیر بپزید تا نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید و در قابلمه تفلون کمی روغن مایع دلپذیر ریخته و ماکارونی در آن بریزید و روی آن تکه‌هایی از کره قرار دهید و قابلمه را روی حرارت بگذارید، شعله را کم کنید، کره که آب شود ماکارونی حاضر است. حال مخلوط گوجه فرنگی را گرم کنید و بعد ماکارونی را در ظرف مناسبی بکشید. روی آن را با مواد آماده شده و گوجه فرنگی بپوشانید. پنیر رنده شده را روی ماکارونی بپاشید و با زیتون سبز تزئین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.