مواد لازم

  • فلفل سبز متوسط: ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • نعنا، جعفری، مرزه، پیازچه: نیم کیلو
  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
  • کشمش: ۵۰ گرم

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده سرخ می‌نماییم سپس سبزیجات ساطوری شده تفت می‌دهیم برنج را پخته کشمش را شسته و خیس نموده با نمک، فلفل، ادویه و یک قاشق سوپ‌خوری رب را به گوشت افزوده سپس فلفل دلمه‌ای ها را شسته آرام سر آنها را جدا کرده داخل آنها را خالی می‌نماییم و از مواد بالا پر می‌کنیم سپس درب آنها را گذاشته در ظرف مناسبی با کره، آب و یک قاشق سوپ‌خوری رب باقی مانده می‌گذاریم تا بپزند.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.