غذای اول:
- سینه مرغ: دو تکه
- نمک
- فلفل
- پودر چیلی: ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای خوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز زرد
- ادویه هندی گرم مصالح: ۳ قاشق چای خوری
- پودر چیلی: ۱ قاشق چای خوری
- زیره: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ پره
- دارچین: ۳ تکه
- نمک
- فلفل
- سس گوجه
- آب: ۱ فنجان
- خامه: ۱ فنجان
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
غذای دوم:
- سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
- ماست: ۴۰۰ میلیلیتر
- آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- خمیر سیر زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه تیکا مصالح: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- *******
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- خمیر سیر زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
- زیره: ۱ قاشق چای خوری
- دانه فلفل: دو عدد
- میخک صدپر: ۲ عدد
- پودر چیلی: ۱ قاشق چای خوری
- گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
- ادویه گرم مصالح: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- گوجه: دو عدد
- ماست ۱۰۰ میلی لیتر
- آب: ۱۰۰ میلی لیتر
- برنج: ۶۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده: ۱۰۰ گرم
- گشنیز: ۱۰ گرم
- روغن: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران: ۱۰۰ میلی لیتر
غذای سوم:
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- نمک
- فلفل
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
- پودر چیلی: ۱/۲ قاشق چای خوری
- ادویه گرم مصالح: ۱ قاشق چای خوری
- دارچین: ۱ قاشق چای خوری
- گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
- آب: ۳۰۰ میلی لیتر
- سس گوجه: ۱۰۰ میلی لیتر
- ماست کم چرب: ۴ قاشق غذاخوری
غذای چهارم:
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره: ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه گرم مصالح: ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
- سرکه خاص(!): ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ۱ عدد
- گوجه: ۴۰۰ گرم
- آب: ۱۰۰ میلیلیتر
- نمک
- فلفل
غذای پنجم:
- مرغ: ۲۵۰ گرم
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۲ قاشق چای خوری
- ادویه گرم مصالح: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۴ حبه
- فلفل سبز: ۱ عدد
- گوجه رنده شده: ۱۰۰ گرم
- پوره گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
- ماست: ۲۰۰ گرم