به سوی ستارگان (Ad Astra)
کارگردان: 
جیمز گری
ژانر: حماسی، علمی-تخیلی
سال تولید: ۲۰۱۹ 
کشور: آمریکا

داستان این فیلم درباره‌ی فضانوردی به نام روی مک‌براید است که در منظومه‌ی شمسی سفر می‌کند تا پدر گمشده‌اش را پیدا کند و از رازی پرده بردارد که زندگی انسان‌ها را روی زمین تهدید می‌کند. او در این سفر به حقایقی دست پیدا می‌کند که طبیعت وجودی انسان و جایگاه او را در طبیعت به چالش می‌کشد. جیمز گری می‌گوید: «روی معتقد است پاسخ معماهای زندگی را می‌توان در فضا پیدا کرد و می‌فهمد که زیبایی زندگی به ارتباطات بین انسان‌هاست.»

به‌سوی ستارگان (Ad Astra) فیلمی آمریکایی در ژانر حماسی و علمی-تخیلی به کارگردانی جیمز گری است که در ۱۱ ژانویه ۲۰۱۹ از سوی فاکس قرن بیستم منتشر شد. از بازیگران آن می‌توان به برد پیت، تامی لی جونز، روث نگا، لیو تایلر و دونالد ساترلند اشاره کرد. این فیلم مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و عملکرد کارگردان، جلوه‌های ویژه و ایفای نقش برد پیت ستوده شد.

نقد و بررسی کاملی از این فیلم را میتوانید در اینجا از ویوین بخوانید. در این مقاله سعی کرده‌ایم نقد و نظر مردم و منتقدین را از وب سایت‌های مختلف، کنار هم بیاوریم تا شما هم تصمیم بگیرید که این فیلم را ببینید یا نه!
شما بعد از تماشای فیلم سینمایی به سوی ستارگان می‌توانید در پایین همین صفحه نظرات خود را با سایر کاربران و بینندگان در میان بگذارید.

به سوی ستارگان (Ad Astra)

نظر مردم درباره فیلم به سوی ستارگان (Ad Astra)

«اگر درام خوش‌ساخت خارج از معمول دوست دارید حتما Ad Astra رو ببینید»
Pooya (توییتر)
?
«فیلم علمی-تخیلی-فضایی با تم هندی اگه دوس دارین #AdAstra ببینین :))) تنها نکات مثبت فیلم تصاویر حیرت‌انگیزش از فضا و موسیقی مکس ریشتر بود.»
Zoey (توییتر)
?
«فیلم #AdAstra فقط دو نکته مثبت داره: ۱- موسیقی زیبا ۲- نماهای جلوه های ویژه خوب در کل فیلم ارزش یکبار دیدن کامل رو هم نداره، وقت تلف کردنه حتی داستان فیلم هم نه تنها گیرنده نیست، بلکه کاملا قابل حدس است!»
۱۹۰۰ (توییتر)
?
«فیلم ad Astra(سفر بسوی ستارگان) رو دیدم و باید بگم شبیه فیلم اولین کارگردان‌هاییه که تو سایت ویمئو(VMEO) می‌شه دید. برد پیت هم فقط چون خواسته مثل جرج کلونی یه فیلم فضایی داشته باشه، تو فیلم بازی کرده.»
Armanshirp0ur (توییتر)
?
«بالاخره فیلم Ad Astra رو دیدم. هرگز لذت نبردم! از نظر دقت علمی و فنی که کاملاً افتضاح بود – یکی دوتا هم نیست که بخوام نام ببرم. از نظر موضوع هم به نظرم اصلاً حتی نیاز نبود توی فضا باشه؛ اگر کل این وقایع اگر روی زمین و مثلاً توی یک جزیره‌ی دور افتاده هم رخ می‌داد فرقی نمی‌کرد!»
Pūyān (توییتر)
?
«فیلم ad astra رو پیشنهاد میکنم ببینین، انگار یک دنیای دیگه رو تجربه میکنید،و بازی برد پیت که واااقعاا یکی از بهترین بازیهای زندگیش بود .»
قهوه ی تلخ( sarah.shokaran)+1000 (توییتر)
?
«یه سکانس از این فیلم Ad Astra دیدم پشمام ریخت گفتم باید با حوصله ببینم ارزشش زیاده و قطعش کردم»
چشایر ‏(توییتر)
?
«فیلم AD ASTRA رو دیدم و راضی بودم ازش شاید خیلیا خوششون نیاد ولی برای من جذاب بود، جالبیش این بود که فضاهای فیلم هی منو یاد ۲۰۰۱ می‌نداخت»
پوریا مقدس ‏(توییتر)
?
«مشکلی که با Ad Astra دارم اینکه نمی‌تونه به عنوان یه فیلم برای خودش یه هویت مستقل تعریف کنه و در هر صحنه یادآور یه فیلم دیگست شاید اگر فیلم بهتری بود میشد یه پل بین سولاریس تارکوفسکی و ۲۰۰۱ ادیسه‌ی کوبریک دونستش»
Hamed Rahmani ‏(توییتر)
?
«تو Ad Astra دیدن بخشش تاریک ماه خیلی هیجان زده ام کرد.تمام اون ایستگاههای فضایی تو تاریکترین بخش ماه.مثل خیالبافی هام درباره دختر و مرد کله اسبی بود.بعد,دیدن رد شدن سفینه اش از جلوی مشتری…و در نهایت اون نمای باشکوه نپتون و حلقه هاش.هرچند بنظر من بیشتر شبیه اورانوس بود تا نپتون.»
Anèmoné ‏(توییتر)
?

نظر منتقدین درباره فیلم به سوی ستارگان (Ad Astra)

«فیلم فوق العاده ای که در آن خشونت با درد و ناامیدی همراه شده است. به سوی ستارگان همه چیز دارد و باعث می شود که برای پیمودن این سفر کمربندهای خود را ببندیم. پیت، نقش مک براید را با حرکاتی ماهرانه و کمترین اشتباه به خوبی بازی می کند. نقش آفرینی او آنقدر قابل باور است که به سختی می توان گفت در حال بازی کردن است. «به سوی ستارگان» ظاهرا ساده به نظر می رسد اما در واقع فیلم بسیار مهمی است و هیچ نوع عیب و نقصی ندارد.»
گاردین
?
«Ad Astra که به زبان لاتین به معنی به سوی ستاره‌ها است، یکی از فیلم‌های غیرمنتظره امسال برای من بود و توانست دو بار من را غافلگیر کند. توصیه من این است که حتما فیلم را ببینید. حتما هم سعی کنید در بزرگ ترین پرده ممکن ببینید. فیلم برخی از ایده های عالی در خود دارد و بازی های آن درخشان است. اگر دوست داشتید بعد از آن به این نکته ها هم فکر کنید.»
پوریا ناظمی
?
«پس از تماشای «به سوی ستارگان» حسی از مبهوت بودن و گیجی خواهید داشت. شما تحت‌تأثیر داستان قرار می‌گیرید و حسی از نارضایتی با شما همراه خواهد بود. احتمالا آرزو می‌کنید که ای کاش سازندهٔ فیلم دغدغه‌های شخصی‌اش را کنار گذاشته بود و شیرجهٔ عمیق‌تر و بی‌پرواتری به سمت نواحی پوچ می‌زد.»
جاستین چانگ | لس‌آنجلس تایمز
?
«به سوی ستارگان را می‌توان نسخه‌ای علمی تخیلی از «قلب تاریکی» جوزف کنراد دانست؛ اثری خودآگاه در مورد مردی خودآگاه که اندک اندک متوجه می‌شود چه‌قدر از احساس انزوا دارد؛ چه در کار و چه برای خودش. روی در تاریکی گیر افتاده و مجبور است قدم‌های بسیاری در این مغاک بگذارد تا به روشنایی بازگردد. سفر او یادآور حماسه‌ها و روایات افسانه‌های کهن است. اما در چندین سکانس اتفاقی متفاوت می‌افتد؛ هنگامی که روح زخم‌خورده‌ی روی راهش را برای فرار از این مغاک روشن می‌کند.»
شری لیندن، هالیوود ریپورتر
?
«« به سوی ستارگان » که به پایان می رسد، تماشاگر نیز در سیاهی بی انتهای فضا رها می شود تا شاید اینبار، نفر بعدی او باشد که سوالات و شرایط مشابه را در زندگی اش بررسی نموده و به یک پاسخ برسد؛این یعنی فیلم توانسته کارش را به درستی انجام دهد!»
مووی مگ
?