مواد لازم

  • گوشت مرغ ۴۵۰ گرم
  • برگ بو ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • پودر فلفل شیرین ۲ قاشق چای‌خوری
  • کره ۲۰ گرم
  • سیب‌زمینی ۶۰۰ گرم
  • برگ اسفناج ۲۰۰ گرم
  • لوبیای سفید ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب روژین ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

لوبیا را از شب قبل درون مقداری آب بخیسانید و آب آن را چند مرتبه عوض کنید. پیاز را خرد کنید و همراه مقداری کره درون قابلمه تفت دهید. پس از آن، گوشت مرغ را که از قبل خرد کرده‌اید همراه پیاز و رب روژین کمی تفت دهید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. لوبیای سفید، سیب‌زمینی خردشده، برگ بو و فلفل شیرین را اضافه کنید و سه لیوان آب را به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به آرامی بپزد. پس از آنکه سوپ کاملاً پخت و غلیظ شد چند برگ اسفناج را خرد و به سوپ اضافه کنید و پس از چند دقیقه سوپ را درون ظرف مناسبی بریزید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.