مواد لازم

  • جوز هندی رنده شده یک دهم قاشق
  • چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 50 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • گوشت چرخ شده 500 گرم
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چای خوری
  • فلفل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه

پیاز را خرد کنید و همراه کره درون ماهی تابه بریزید و کمی تفت دهید. درون ظرف دیگری گوشت چرخ شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط‌کنید و پیاز را به آن اضافه کنید. اکنون مواد را به شش قسمت تقسیم کنید و به صورت همبرگر پهن کنید. هر قسمت را درون آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.