مواد لازم

  • لوبیا قرمز سه چهارم فنجان
  • برنج ۲ فنجان
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه مقداری
  • آب ۴ فنجان
  • گشنیز برای تزئین
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین مقداری
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز خردشده ۱ فنجان
  • گوجه فرنگی سه چهارم فنجان رنده شده
  • قارچ دو و نیم فنجان

طرز تهیه

روغن را درون ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، دارچین و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید. در آخر زردچوبه و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و در ظرف را به صورت نیمه قرار دهید تا گوجه فرنگی بپزد و کمی غلیظ شود. اکنون قارچ را خرد و به گوجه فرنگی اضافه کنید. در این فاصله لوبیا قرمز را بپزید و سپس همراه نمک، آب و برنج که از قبل خیسانده‌اید به محتویات ماهی تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج به آرامی بپزد. پلو را درون ظرف مناسبی بریزید و با گشنیز خردشده تزئین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.