مواد لازم

  • جوز هندی رنده شده یک دهم قاشق
  • چای خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چای خوری
  • فلفل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه

پیاز را خرد کنید و همراه کره درون ماهی تابه بریزید و کمی تفت دهید. درون ظرف دیگری گوشت چرخ شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط‌کنید و پیاز را به آن اضافه کنید. اکنون مواد را به شش قسمت تقسیم کنید و به صورت همبرگر پهن کنید. هر قسمت را درون آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.