مواد لازم

  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • فیله مرغ 500 گرم
  • هویج 2 عدد
  • نخودفرنگی 1 فنجان
  • سیر 3 حبه
  • پیازچه 6 عدد
  • برنج پخته شده 4 فنجان
  • سویا سس 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

دو قاشق چای خوری از روغن را درون ماهی تابه بریزید و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آنکه زرده و سفیده تخم‌مرغ ها با یکدیگر مخلوط شد آن را با استفاده از قاشق کف ماهی تابه پهن کنید تا به شکل املت بپزد سپس حرارت را خاموش کنید و املت را به صورت رول بپیچید و برش بزنید. اکنون دو قاشق چای خوری دیگر از روغن را درون ماهی تابه بریزید و فیله‌های مرغ را درون آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس فیله‌ها را از درون ماهی تابه خارج کنید. بقیه روغن را درون ماهی تابه بریزید و هویج را که خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و تفت دهید. نخودفرنگی، سیر رنده شده و پیازچه خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. فیله‌های مرغ را به ماهی تابه برگردانید و برنج و سس سویا را اضافه کنید. مخلوط برنج را درون ظرف مناسب بریزید و روی آن چند برش املت قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.