دستگاه وافلساز را روشن کنید تا داغ شود. در ظرفی، ۳۷۵ میلی شیر، ۳ قاشق سوپخوری شکر (نرم و دانه ریز) و ۲ عدد تخم مرغ را بریزید و با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. در ظرفی دیگر،۲۵۰ گرم آرد نول (الک شده)، ۲ قاشق چایخوری بیکینگپودر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مخلوط تخم مرغ بی افزایید و مجدداً با همزن دستی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.۸۰ گرم کره و ۱/۲ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش را به مواد افزوده و با همزن دستی، هم بزنید. مقداری از مایه آماده شده را با ملاقه در دستگاه وافلساز ریخته، درِ آن را ببندید تا طلایی رنگ شوند. پس از پخت، وافلها را از دستگاه خارج کرده، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید.
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.