بعد از مدتی این غذای خوشمزه توسط مهاجران خاورمیانه‌ای در مکزیک تهیه شد که با کمی تغییر نام آن را تاکو گذاشتند. درواقع همه این غذاها بر پایه گوشت و نان است و بسیار شبیه هم هستند و هرکدام با تغییر جزیی نامش متفاوت از دیگری است. امروزه شاورما در بیش‌تر کشورهای دنیا از لبنان گرفته تا انگلستان، مصر، استرالیا و خیلی از کشورهای دیگر پیدا می‌شود. در ایران هم رستوران‌های زیادی شاورما یا غذاهای مشابه به آن مانند دونر دارند اما اگر مایل هستید این غذا را خودتان در منزل درست کنید، مطلب را دنبال کنید تا با طرز تهیه انواع شاورما آشنا شوید.

طرز تهیه شاورما با گوشت

تهیه این غذا بسیار ساده است و شما می‌توانید در منزل به راحتی آن را درست کنید. ابتدا مواد زیر را آماده کرده و سپس مطابق با دستورالعمل پیش روید. مواد لازم:

  • راسته گوساله نیم کیلو
  • دو قاشق غذاخوری ماست
  • لیموترش
  • روغن زیتون
  • پیاز
  • ادویه شاورما
  • سیر
  • نمک و فلفل

گوشت را به اندازه‌های نازک برش دهید، پیاز رنده شده، لیمو ترش، سیر رنده شده، ماست، روغن زیتون و ادویه‌ها را با گوشت مخلوط کرده و برای حداکثر ۲۴ ساعت در ظرف دردار داخل یخچال قرار دهید. بعد این مخلوط را در روغن سرخ کنید. می‌توانید شاورما را به جای سرخ کردن داخل فر گذاشته و با حرارت ملایم برای ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم بپزد. گوشت را در نان لبنانی بپیچید و همراه با جعفری خرد شده، پیاز خلالی و خیارشور با سس تارتار یا طرطور بخورید.

طرز تهیه شاورما با گوشت