تعداد: ۴ نفر – آمادهسازی: ۲۰ دقیقه – سطح: متوسط
مواد لازم:
- حُموص (طبق دستور داده شده) ۱/۲ پیمانه
- نان پیتای گندم پاکتی (نصف شده) ۲ عدد
- خیار (حلقهای نازک خردشده) ۲ عدد متوسط
- گوجهفرنگی مینیاتوری (خردشده) ۲ عدد متوسط
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
- تخممرغ (آبپز و حلقهای خردشده) ۴ عدد بزرگ
- برگ جعفری تازه (پاک و خردشده) ۱۰۰ گرم
۱- ابتدا حُموص را طبق دستور داده شده، آماده کنید.
۲- داخل هر نانِ پیتا، ۲ قاشق سوپخوری از حُموص را بمالید، سپس تعدادی خیار و چند تکه گوجه فرنگی را در هر یک از نانها قرار دهید و مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید.
۳- داخل هر نان پیتا، یک عدد تخم مرغ خردشده را قرار دهید و در آخر، مقداری جعفری روی آنها بپاشید و همراه سس دلخواه، سرو کنید.
حموص
۲ پیمانه نخود (پخته شده) را همراه یک پیمانه ماست (بدون چربی)، ۲ حبه سیر (کوبیده شده،) ۲ قاشق سوپخوری اَرده، ۲ قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه، کمی روغن زیتون، ۱/۲ پیمانه آب، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)، در غذاساز ریخته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آسیاب کنید تا کاملاً یکدست شوند (توجه کنید میزان اَرده زیاد نباشد، زیرا باعث تلخی حموص میشود).
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.