اگر یک روز کاری پر استرس را گذراندهاید و احساس میکنید در انتهای روز کاملاً انرژیتان تحلیل رفته است دمنوش ضد افسردگی عطار باشی را امتحان کنید. این نوشیدنی کم نظیر با تقویت عملکرد قلب، اکسیژن رسانی به بافتها را افزایش داده و میتواند جایگزین خوبی به جای چای در روزهای آلوده شهرهای بزرگ باشد.
برای تهیه دمنوش به مواد زیر نیاز دارید:
به، دو عدد به بزرگ و رسیده آنها را پوست گرفته و دانهها را جدا کرده، و به صورت قطعات نگینی کوچک خرد کنید.
به مدت ۳ تا ۵ روز آنها را روی یک سینی پهن کرده و اجازه دهید در هوای منزل در جایی که مقداری گرم است خشک شود.
قطعاتی که خشک شدهاند کم رنگ میشوند. سپس آنها را داخل یک تابه ریخته و با حرارت ملایم اصطلاحاً تفت دهید تا رنگشان طلایی – قهوهای شود و رطوبت خودشان را از دست دهند.
حالا تکههای به برای درست کردن دمنوش آماده است.
تهیه دمنوش
مقداری تکه خشک شده به را درون قوری ریخته و یک لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.
نکته: این دمنوش یه دلیل شیرین بودن میوه به، به صورت دمنوش شیرین میباشد و دیگر نیاز به نبات نخواهید داشت و این یک نکته مثبت و ویژه در این دمنوش است که این دمنوش خوشمزه را، خاص میکند.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا، دام، کشاورزی (غدک) به قلم مونس جعفری منتشر شده است.