مواد لازم
- رشته آش زر یک دوم بسته
- نخود یک دوم لیوان
- لوبیا چیتی یک دوم لیوان
- عدس ۱ لیوان
- پیاز ۱۰ عدد
- سیر ۲۰ عدد
- کشک مقدار لازم
- نمک و فلفل مقدار لازم
- نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
- مواد لازم
- طرز تهیه
- آش رشته سنتی
- سبزی مخصوص آش (تره، جعفری، اسفناج و گشنیز) ۱ کیلوگرم
طرز تهیه
نخود آش و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید. در قابلمهای بزرگ سه تا پنج لیوان آب بریزید. سپس نخود و لوبیا چیتیای که از شب قبل خیس کرده بودید در آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید نیمپز شود. سپس عدس را اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند. یک ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید. سبزیها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزیها را نیز اضافه کنید. سپس بگذارید مواد بپزند. پس از چند ساعت که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشتهها را اضافه کنید. پس از ۲۰ دقیقه کشک، نمک و فلفل را بریزید و کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید رشتهها له نشوند. پنج دقیقه پس از اضافه کردن کشک، آش را از روی حرارت بردارید و با نعناع داغ، نصف باقی مانده سیرداغ و پیازداغ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمایید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.