مواد لازم
- گوشت گوسفند بدون استخوان: یک کیلو
- نخود، لوبیا، عدس: نیم کیلو
- سبزی آش: یک کیلو
- برنج: یک فنجان
- پیاز: ۲ عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده با روغن، نمک و فلفل و زردچوبه سرخ مینماییم سپس حبوبات و گوشت را با آب و پیاز سرخ شده میپزیم در این مرحله برنج را به آن میافزاییم و سپس سبزی را اضافه کرده خوب آش را هم میزنیم تا گوشت خوب له گردد و رشتهرشته شود و آش جا بیفتد بهتر این است حرارت زیر آن کم باشد. سپس آش را کشیده با نعناع داغ و سیر داغ، زعفران و پیاز داغ تزیین میکنیم.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.