مواد لازم

  • برنج نیم کیلو
  • شکر ۷۵۰ گرم
  • زعفران یک قاشق مرباخوری
  • گلاب نصف استکان
  • خلال بادام ۱۵۰ گرم
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • دارچین ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم

طرز تهیه

برنج را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده سپس آبکش نموده و با آب زیاد روی اجاق قرار می‌دهیم وقتی برنج کاملاً پخت و نرم شد شکر و گلاب و زعفران حل شده در آب جوش را ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا نسوزد و جا بیفتد اگر شله زرد سفت شد به آن ۲ لیوان آب گرم می‌افزاییم سپس بادام خلال شده را در شله زرد ریخته درب آن را می‌گذاریم در این مرحله کمی کره به آن افزوده و آن را در ظرف مناسب ریخته با دارچین و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.