مواد لازم

  • گوشت سر دست گوساله: ۷۵۰ گرم
  • آب: ۳ لیوان
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
  • هویج خرد شده: ۳ عدد بزرگ
  • سیب زمینی خرد شده: ۲ عدد بزرگ
  • کره: ۱ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • رشته فرنگی: ۱۰۰ گرم
  • آب‌لیمو: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

گوشت را به صورت قیمه‌ای با پیاز خرد شده سرخ می‌نماییم یک لیتر آب به آن افزوده می‌گذاریم بپزد سپس پیاز، سیب زمینی و هویج را که ریز کرده‌ایم به جز جعفری با آب می‌گذاریم تا بپزد سپس رشته فرنگی‌ها را به آن اضافه می‌نماییم در ده دقیقه آخر جعفری خرد شده را به آن می‌افزاییم و درب آن را نمی‌گذاریم تا رنگ جعفری عوض نشود و در آخر کره و رب را اضافه می‌نماییم و با آب‌لیمو سرو نماییم. مدت طبخ این سوپ حدود نیم ساعت می‌باشد.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.