مواد لازم
- گوجهفرنگی بزرگ ۶ عدد
- پنیر سویا یک دوم فنجان
- قارچ ۱ فنجان
- سیر ۳ حبه
- پیازچه ۴ عدد
- آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
- تخممرغ ۱ عدد
- روغن یکچهارم فنجان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گشنیز برای تزئین
طرز تهیه
قسمت سبزرنگ گوجه فرنگیها را جدا کنید و بخش فوقانی آن را برش بزنید. پس از آن هستهها و بخش درونی گوجه فرنگیها را با استفاده از چاقوی تیز بیرون آورید. اکنون گوجه فرنگیها را کنار بگذارید و قارچها را در ابعاد ریز خرد کنید. پس از آن پنیر سویا را خرد کرده و به همراه قارچ، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده و آرد ذرت درون ظرف مناسبی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را نیز بیفزایید. تخممرغ را درون ظرف کوچکی بشکنید و با استفاده از چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده آن کامل با یکدیگر مخلوط شود. اکنون تخممرغ را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. گوجه فرنگیها را درون ظرف مناسبی قرار دهید و درون آنها را با استفاده از قاشق از مواد پر کنید. اکنون مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و پس از قرار دان در ظرف اجازه دهید مدت پنج دقیقه شعله زیاد باشد. میتوانید محتویات درون گوجه فرنگیها را که کنار گذاشتهاید رنده کنید و به همراه روغن، درون ماهیتابه بریزید. پس از آنکه مواد درون ماهیتابه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوجه فرنگیها به آرامی بپزد. میتوانید به جای پنیر سویا از پنیر چدار یا پنیر پارمسان استفاده کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.