مواد لازم
- کاهو ۱ عدد
- مرغ ۲ تکه
- نان تست ۳-۴ عدد
- روغن زیتون ۱۵۰ میلیلیتر
- پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
- سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
- سس قرمز ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
دور نانهای تست را به صورت یک قاب برش بزنید و کنار بگذارید. قسمتهای سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست کنید. برای آمادهسازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، تخممرغ (تخممرغ را ۱ دقیقه آبپز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، نمک و فلفل و سس قرمز را مخلوط کرده با همزن یا غذا ساز خوب مخلوط کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن کنید تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. برای سرو این سالاد کافی است مرغ را بپزید و خرد کنید و برگهای تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نانهای تستشده و پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس را به آن اضافه کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.