مواد لازم
- برنج نیم کیلو
- شکر ۷۵۰ گرم
- زعفران یک قاشق مرباخوری
- گلاب نصف استکان
- خلال بادام ۱۵۰ گرم
- خلال پسته ۵۰ گرم
- دارچین ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
برنج را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده سپس آبکش نموده و با آب زیاد روی اجاق قرار میدهیم وقتی برنج کاملاً پخت و نرم شد شکر و گلاب و زعفران حل شده در آب جوش را ریخته و مرتب هم میزنیم تا نسوزد و جا بیفتد اگر شله زرد سفت شد به آن ۲ لیوان آب گرم میافزاییم سپس بادام خلال شده را در شله زرد ریخته درب آن را میگذاریم در این مرحله کمی کره به آن افزوده و آن را در ظرف مناسب ریخته با دارچین و خلال پسته تزیین میکنیم.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.