مواد لازم
- ماهی ۵۰۰ گرم
- لیموترش مقداری
- جعفری مقداری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز۱ عدد
- بلغور جو مقداری
- سیبزمینی ۵۰۰ گرم
- جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ماهی را خرد کنید و همراه کمی کره و آب درون ماهیتابه قرار دهید و پس از بستن در ماهیتابه اجازه دهید ماهی کاملاً بپزد. پس از آن پوست و تیغههای ماهی را کاملاً جدا کنید. کمی کره درون ماهیتابهای دیگر بریزید و پیاز را پس از خرد کردن کمی درون آن تفت دهید. ماهی را خرد کنید و همراه سیبزمینی لهشده و جعفری خردشده به آن اضافه کنید. بلغور جو را بپزید و درون آبکش بریزد تا آب اضافی آن خارج شود. اکنون مقداری از خمیر فیش کیک را برداشته و به شکل توپ درآورید و پس از غلتاندن در بلغور جو، سرخ کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.