مواد لازم

  • ماهی ۵۰۰ گرم
  • لیموترش مقداری
  • جعفری مقداری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز۱ عدد
  • بلغور جو مقداری
  • سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
  • جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ماهی را خرد کنید و همراه کمی کره و آب درون ماهیتابه قرار دهید و پس از بستن در ماهیتابه اجازه دهید ماهی کاملاً بپزد. پس از آن پوست و تیغه‌های ماهی را کاملاً جدا کنید. کمی کره درون ماهیتابه‌ای دیگر بریزید و پیاز را پس از خرد کردن کمی درون آن تفت دهید. ماهی را خرد کنید و همراه سیب‌زمینی له‌شده و جعفری خردشده به آن اضافه کنید. بلغور جو را بپزید و درون آبکش بریزد تا آب اضافی آن خارج شود. اکنون مقداری از خمیر فیش کیک را برداشته و به شکل توپ درآورید و پس از غلتاندن در بلغور جو، سرخ کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.