مواد لازم

  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • زیره ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل ۱ قاشق چای‌خوری
  • گوشت چرخ شده ۱ کیلوگرم
  • پوره گوجه‌فرنگی ۴۰۰ گرم
  • سس گوجه‌فرنگی یک‌چهارم فنجان
  • آب ۱ فنجان
  • لوبیای سفید ۴۲۰ گرم
  • خامه سه‌چهارم فنجان
  • آرد ۲ فنجان
  • کره۱۵۰ گرم
  • پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آب سرد ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ ۱ عدد

طرز تهیه

روغن را درون ماهیتابه بریزید و پیاز خردشده و سیر رنده شده را درون آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن، زیره، پودر فلفل، لوبیا و گوشت چرخ شده را اضافه کنید و پس از آنکه کمی تفت دادید پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. برای تهیه خمیر نیز کافی است آرد و کره ذوب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و پنیر چدار، زرده تخم‌مرغ و آب را به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و آن را برای مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. پس از آنکه خمیر به اصطلاح ورآمد آن را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه نازک کنید. اکنون ظرف مناسبی برای فر را چرب کنید و خمیر را درون آن پهن کنید. ظرف باید حدود دو الی سه سانتیمتر لبه داشته باشد. اکنون تخم‌مرغ را بزنید و روی خمیر بمالید. پس از آن خمیر را برای مدت ۱۰ دقیقه درون فر با ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. در مرحله بعد خامه را به مواد گوشتی اضافه و آن را درون ظرف و روی خمیر بریزید و در نهایت اشکال مختلفی را که با بقیه خمیر تهیه کرده‌اید روی آن قرار دهید و ظرف را برای مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.