مواد لازم
- جوز هندی رنده شده یک دهم قاشق
- چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- نمک یک و نیم قاشق چای خوری
- فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه
پیاز را خرد کنید و همراه کره درون ماهی تابه بریزید و کمی تفت دهید. درون ظرف دیگری گوشت چرخ شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و جوزهندی را با یکدیگر مخلوطکنید و پیاز را به آن اضافه کنید. اکنون مواد را به شش قسمت تقسیم کنید و به صورت همبرگر پهن کنید. هر قسمت را درون آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.