مواد لازم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- سیر له شده ۲ حبه
- گوجهفرنگی میکس شده ۳۰۰ گرم
- سس گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- خامه دوسوم فنجان
- ریحان، ترخون و جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- ماکارونی۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
روغن زیتون را در ظرفی ریخته و گرم کنید. سپس سیر را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید تا طلائی شود. گوجهفرنگی و سس آن را داخل ظرف ریخته و گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی روغن به سطح گوجهفرنگی آمد سس آماده است. در این مرحله خامه را به سس به افزایید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شده و سپس سبزیجات معطر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. حالا میتوان بنا بر دلخواه، چاشنی دیگری را به این سس افزود. ماکارونی پخته و آبکش شده را داخل این سس ریخته و کاملاً مخلوط کنید. برای تزیین میتوان سبزیجات معطر را به مقدار بیشتری روی ماکارونی ریخت.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.