مواد لازم
- ماکارونی درشت ۴۰۰ گرم
- گوجه فرنگی رسیده ۴۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
- زیتون سبز ۱۲ عدد
- فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
- ریحان یا جعفری تازه چند ساقه
- سیر دو حبه
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
گوجه فرنگیها را بشورید و به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را خرد کرده و دانههایشان را در آورید و با ریحان شسته و خرد شده مخلوط کنید. دانههای داخل فلفل دلمهای را درآورده، خرد کنید و به مخلوط قبل اضافه کنید. هسته زیتونها را درآورده خرد کنید و به همراه سیر خرد شده و روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید. این مخلوط را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید. ماکارونی را طبق معمول در آب جوش نمک دار و دو قاشق روغن مایع دلپذیر بپزید تا نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید و در قابلمه تفلون کمی روغن مایع دلپذیر ریخته و ماکارونی در آن بریزید و روی آن تکههایی از کره قرار دهید و قابلمه را روی حرارت بگذارید، شعله را کم کنید، کره که آب شود ماکارونی حاضر است. حال مخلوط گوجه فرنگی را گرم کنید و بعد ماکارونی را در ظرف مناسبی بکشید. روی آن را با مواد آماده شده و گوجه فرنگی بپوشانید. پنیر رنده شده را روی ماکارونی بپاشید و با زیتون سبز تزئین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.