مواد لازم برای آب چغندر
- چغندر پخته ۵۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- پرتقال ۲ عدد
- عرق بهار نارنج ۱ قاشق چایخوری
- نعناع تازه مقداری
مواد لازم برای آب هویج
- هویج ۵۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- پرتقال ۲ عدد
- عرق بهار نارنج ۱ قاشق چایخوری
- نعناع تازه مقداری
مواد لازم برای آب خیار
- خیار ۵۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- پرتقال ۲ عدد
- عرق بهار نارنج ۱ قاشق چایخوری
- نعناع تازه مقداری
طرز تهیه
ابتدا پوست هویج، خیار و چغندر را جدا کنید و هر کدام را به قطعات ریز خرد کنید. اکنون قطعات خردشده هر یک را جداگانه و به همراه شکر درون مخلوطکن بریزید تا پوره شود. اکنون هر یک از پورهها را جداگانه درون ظرف مناسبی بریزید. تمامی پرتقالها را آب گرفته و آب آن را درون سه ظرف محتوای پوره ریخته و مخلوط کنید. پس از آن عرق بهار نارنج را نیز به سه ظرف اضافه و مخلوط کنید. در آخر با استفاده از چند برگ نعناع، نوشیدنیها را تزئین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.