مواد لازم
- آب ۲ فنجان
- آب سبزیجات ۲ فنجان
- پولنتا ۱ فنجان
- پنیر پارمسان یک سوم فنجان
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- برگ جوان کاهو ۱۰۰ گرم
- گوجهفرنگی یک و نیم فنجان
- پیاز ۴ عدد
- زیتون حلقه شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه
آب و آب سبزیجات را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن پولنتا را درون آن ریخته، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و مدت ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا پولنتا به غلظت مناسب برسد. پس از آن، برگ جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت آن را از روی حرارت بردارید. اکنون مخلوط پولنتا را درون قالب با قطر ۲۰ سانتیمتر بریزید. اجازه دهید پولنتا کمی خنک شود سپس روی ظرف را بپوشانید و برای مدت سه ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. پس از آنکه پولنتا سفت شد آن را از یخچال بیرون آورید و از قالب جدا کنید. در این مرحله باید پولنتا را برش بزنید به این ترتیب که ابتدا آن را به چهار قسمت و سپس هر قسمت را به دو بخش مساوی تقسیم و برش بزنید تا هشت برش پولنتا داشته باشید. اکنون هر برش را درون ماهیتابه همراه با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. در این فاصله باید سالاد مخصوص این غذا را تهیه کنید به این ترتیب که کاهو، رنگی، پیاز و زیتون را خرد کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. برای تهیه سس نیز کافی است سس مایونز، زیره، زردچوبه، گشنیز و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن، مقداری سالاد و سپس مقداری سس را روی برشهای پولنتا بریزید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.