محققان دانشگاه ناوارا و خائن در اسپانیا ارتباط میان اسید فنولیک و سرطان پستان را موردبررسی قرار دادند که نتایج آن در کنگره چاقی در گلاسکو مطرح شد.
با بررسی رابطه اسیدهای هیدروکسی سینامیک و هیدروکسی بنزوئیک با سرطان پستان را روی ۱۱۰۲۸ زن، محققان متوجه شدند رژیم غذایی حاوی این اسیدها، ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهد.
دانهی قهوه حاوی مقادیری از اسید فنویک و اسید کلروژنیک است. این تحقیق ۱۲ ساله نشان داد ۱۰۱ زن مبتلا به سرطان، رژیم غذایی مناسبی نداشتند. در این تحقیق آمده است که رژیم غذایی حاوی اسیدهای کلروژنتیک تا ۶۲ درصد باعث کاهش ابتلا به سرطان پستان در زنان میشود.
اسید کلروژنیک (CGA) مهمترین اسید موجود در قهوه سبز است که بین ۶ تا ۸ ٪ وزن گونه عربیکا و حدود ۱۰٪ گونه روبوستا را تشکیل میدهد. تحقیقات نشان میدهد که قهوه در میان همهی گیاهان، بالاترین میزان اسید کلروژنیک را دارد. میزان قابلتوجهی از مزههای اسیدیته و تلخی نوشیدنی قهوه و نیز بخشی از اثرات محرک آن بهخاطر وجود همین اسید کلروژنیک است.
اسیدهای فنولیک (مانند اسید کافئیک و اسید کوئینیک) ایجادکنندهی طعم گسی در بسیاری از نوشیدنیها مثل قهوه و چای هستند.
منبع: خبرآنلاین