۸ عدد انجیر رسیده را از وسط نصف کرده، سپس روی سطح برشخورده آنها، مقداری شکر قهوهای بپاشید. انجیرها را روی گریل، با حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شوند. در این فاصله، ۶ قاشق سوپخوری پنیر بُز نرم را همراه ۲ قاشق سوپخوری پنیر خامهای، یک قاشق سوپخوری شیر و چند برگ آویشن (پاکشده) در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، سپس مقداری نمک به آن بیافزایید. با قاشق از مخلوط پنیر برداشته و روی وافلهای گرم بریزید، سپس روی هر کدام را با انجیر تزیین کنید. مقداری عسل رقیق روی هریک از آنها بریزید و سرو کنید.
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.