یادداشت سردبیر: مصاحبه زیر حاوی اسپویل برای قسمت ۵ سریال Star City (شهر ستاره‌ای) است.

با گذشت بیش از نیمی از فصل اول، سریال Apple TV به نام Star City (شهر ستاره‌ای) در حال ساختن نامی مستقل از مجموعه پیشین خود است. اما این به معنای نبود نشانه‌های آشنا برای طرفداران نیست؛ از جمله نسخه‌های جوان‌تر شخصیت‌هایی مانند سرگئی نیکولوف (با بازی Josef Davies)، مهندس جوانی که برای طراح ارشد مرموز (با بازی Rhys Ifans) کار می‌کند، و همچنین ایرینا موروزوا (با بازی Agnes O’Casey)، چهره‌ای در حال ظهور در بخش نظارت شهر ستاره‌ای زیر نظر رئیس KGB لیودمیلا راسکووا (با بازی Anna Maxwell Martin). طرفداران For All Mankind (برای همه بشریت) می‌دانند که مسیر سرگئی و ایرینا در نهایت چگونه تلاقی خواهد کرد، اما قسمت این هفته پیش‌آگاهی گویایی برای یکی از مستعدترین ذهن‌های جوان برنامه فضایی به نمایش می‌گذارد: زمانی که سرگئی دستگیر می‌شود و طراح ارشد را مجبور می‌کند تا از طرف او نزد لیودمیلا وساطت کند.

پیش از پخش سریال، کولایدر فرصتی یافت تا با خالقان مشترک Star City (شهر ستاره‌ای) و بازیگران درباره برخی از مهم‌ترین لحظات سریال گفتگو کند، از جمله Davies و همبازی‌اش Priya Kansara که نقش دانشمند پشتیبانی حیات، لاکشمی چادا را بازی می‌کند. در ادامه، این دو درباره نقش‌های مربوط به شخصیت‌هایشان در مأموریت مخفی ونوس، چگونگی تبدیل اولین برخورد سرگئی با KGB به نقطه عطفی بزرگ در رابطه‌اش با طراح ارشد، و موارد دیگر بحث می‌کنند.

کولایدر: یکی از نکات جذاب این سریال این است که با توجه به حاشیه‌های For All Mankind (برای همه بشریت)، ما پیشینه شخصیت‌هایی را که از قبل می‌شناسیم، از جمله سرگئی، می‌بینیم. Josef، آیا سعی کردی با اجرای قبلی آشنا شوی یا ترجیح دادی از هرگونه تقلید فاصله بگیری؟

JOSEF DAVIES: من نمی‌خواستم یک تقلید انجام دهم، چون آدم‌ها تغییر می‌کنند. فکر می‌کنم این اجازه را داشتم که نسخه جوان‌تر، پرانرژی‌تر، متفاوت‌تر، و به نوعی گرسنه و مصمم او را بازی کنم، نه اینکه او بعدها اینطور نباشد، اما می‌دانید.

می‌خواستم حس آشنایی داشته باشد، بنابراین لحظاتی بود که برخی حرکات را می‌گرفتم، تمرین می‌کردم، و اگر در آن لحظه حس می‌شد درست است، یا سرگئی اینطور واکنش نشان می‌داد، همان کار را می‌کردم. نه به این صورت که «باید در این نقطه یک تقلید از آن اجرا انجام دهم». به نوعی آن را برای خودم برداشتم، سعی کردم به عنوان آن شخصیت حضور داشته باشم، در آن سن و در آن نقطه، اما اگر بعداً سایه‌ای از او باشد، عالی است، چون آنوقت مخاطب حس آشنایی می‌کند.

پریا کانسارا از ‘Star City (شهر ستاره‌ای)’ در زندگی واقعی خیلی تحت تأثیر رایس ایفانز قرار نگرفت

“او خیلی بامزه و خیلی راحت است.”

پریا کانسارا در قسمت ۴ Star City (شهر ستاره‌ای)

پریا کانسارا در قسمت ۴ Star City (شهر ستاره‌ای) تصویر از Apple TV

او حس آشنایی دارد. مثل دیدن یک دوست قدیمی است. پریا، یکی از صحنه‌های اولیه مورد علاقه من با لاکشمی زمانی است که او بدون اینکه بداند با طراح ارشد روبرو می‌شود. سوال کمتر جدی من: آیا واقعاً سخت است که در صحنه‌ای با Rhys Ifans بازی کنی و وانمود کنی که ستاره‌زده شده‌ای؟

DAVIES: [می‌خندد] این حس را بهش نده.

PRIYA KANSARA: [می‌خندد] اصلاً نمی‌توانم این حس را بهش بدم. نه، بازی با آن حس واقعاً بامزه بود، چون Rhys آسان‌ترین فرد برای بازی در صحنه‌هاست. اگر بخواهم دلیلش را بگویم، دلیل سختی بازی با او این است که مدام سعی می‌کند تو را بخنداند. او خیلی بامزه و خیلی راحت است. اما فکر می‌کنم بازی با آن حس غافلگیر شدن در لحظه و شوکه شدن، یا تجربه چیزی واقعاً غیرمنتظره، و همچنین کمی احساس خجالت، مثل اینکه «وای خدای من، من با این شخصی که عاشقش بودم ملاقات کردم و جلوش خودم را احمق کردم، و همچنین جلوش به نوعی بهش توهین کردم.» بنابراین، بازی با آن احساسات و آن تضاد، و دیدن اینکه صحنه به کجا می‌رود، واقعاً بامزه بود. و Rhys برای بازی در صحنه خیلی باحال است، و کلی خوش گذشت.

برای ادامه این مسیر صحبت درباره طراح ارشد… قول می‌دهم این مصاحبه فقط درباره Rhys نباشد، اما…

KANSARA: برای ما اشکالی ندارد. او هم اشکالی ندارد. [می‌خندد]

سرگئی خیلی زود در جریان مأموریت مخفی به ونوس قرار می‌گیرد. Josef، فکر می‌کنی نقش او در این مأموریت چه چیزی را درباره تمایلش به مقاومت از درون سیستم آشکار می‌کند؟ این بخش بزرگی از شخصیت اوست که آشکارا در طول سال‌ها ادامه دارد.

DAVIES: آن لحظه‌ای که او درگیر می‌شود، یک سطح از «این مرد قهرمان من است» است، اما فکر می‌کنم همچنین اینطور است که احتمالاً احساس می‌کند [طراح] تنها کسی است که موضوع را به شیوه‌ای که او می‌فهمد، درک می‌کند. پس خوب است، او به نوعی وارد اتاقی می‌شود و می‌گوید: «اوه، یکی دیگر هست. یکی دیگر که می‌فهمد. حالا می‌توانیم به این زبان صحبت کنیم.» بنابراین فکر می‌کنم او آماده است که بپرد و سوار شود.

اما او همچنین خیلی پرشور است. او همان شور و انگیزه‌ای را دارد که [سرگئی] دارد. بنابراین، ملاقات با قهرمانت به تو ابزارهایی می‌دهد تا کارهایی را که می‌خواستی انجام دهی، انجام دهی، و فکر می‌کنم این کار یکنواخت و خسته‌کننده‌ای را که او انجام می‌داده، می‌شکند، که احتمالاً بزرگترین ترس اوست. او مثل این است که «تا کی قرار است این کار را انجام دهم؟» بنابراین، اینکه این فرصت به او داده شود، فکر می‌کنم اصلاً به چیز دیگری فکر نمی‌کند. بعداً با آن کنار می‌آید. این اولویت است. «بیا اول با این مسئله کنار بیاییم.»


رایس ایفانز در Star City (شهر ستاره‌ای)

مطالب مرتبط


تیتراژ آغازین ‘Star City’ (شهر ستاره‌ای) به دلیلی جسورانه با ‘For All Mankind’ (برای همه بشریت) متفاوت است

سازندگان Ben Nedivi و Matt Wolpert به همراه ستاره Rhys Ifans، اولین اسپین‌آف ‘For All Mankind’ (برای همه بشریت) را بررسی می‌کنند.

تا قسمت ۴، لاکشمی می‌فهمد که باید یک فضانورد در مأموریت شود، که قطعاً برای بقیه تیم غافلگیرکننده است. پریا، بعد از آن شوک اولیه، فکر می‌کنی بزرگترین انگیزه لاکشمی چیست، حتی با اینکه می‌داند این ممکن است چیزی باشد که واقعاً برایش آموزش ندیده است؟

KANSARA: واقعاً، بخش زیادی از نیروی محرکه او در این سفر، اشتیاقش به علم و اکتشافات فضایی است، و او عاشق کاری است که انجام می‌دهد. او خیلی شیفته آن است و می‌داند که در آن مهارت دارد. او می‌خواهد در کاری که انجام می‌دهد بهترین باشد، می‌خواهد به خاطر کاری که انجام می‌دهد شناخته شود، و می‌داند که این راه انجام آن است. اینکه این فرصت توسط طراح ارشد، کسی که او را تحسین می‌کند و الهام‌بخش او بوده، به او داده شود، خب، افتخاری بالاتر از این نیست.

با وجود خطرات آن، فکر می‌کنم او احساس می‌کند می‌تواند به توانایی خود برای به نتیجه رساندن کارها اعتماد کند. فکر می‌کنم گاهی افراد فقط توسط… می‌دانید، وقتی چالشی به آنها ارائه می‌شود، برخی واقعاً می‌گویند: «می‌خواهم ثابت کنم که می‌توانم این کار را انجام دهم»، و او قطعاً یکی از آن افراد است. او از اینکه کسی چالش سختی را به او ارائه دهد نمی‌ترسد. او اساساً برای آن آماده است.

DAVIES: کاملاً.

Josef Davies از ‘Star City (شهر ستاره‌ای)’ درباره بزرگترین نقطه عطف رابطه سرگئی با طراح ارشد بحث می‌کند

“آن صحنه از نظر خیلی چیزها کاملاً محوری است.”

Josef Davies در قسمت ۴ Star City (شهر ستاره‌ای)

Josef Davies در قسمت ۴ Star City (شهر ستاره‌ای) تصویر از Apple TV

یکی از چیزهایی که Star City (شهر ستاره‌ای) بر آن تأکید دارد این است که چشم‌ها و گوش‌ها همه جا هستند. ما این را در قسمت ۵ می‌بینیم، زمانی که سرگئی بازداشت می‌شود، که کمی شبیه دخالت سیاسی به نظر می‌رسد. طراح ارشد پیش لیودمیلا می‌رود و برای سرگئی معامله‌ای می‌کند که ما هنوز شرایطش را نمی‌دانیم. Josef، وساطت طراح ارشد به نفع سرگئی چه پیامی درباره نزدیکی این دو دارد؟

DAVIES: آن صحنه از نظر خیلی چیزها کاملاً محوری است. فکر می‌کنم بزرگترین نکته این است که حالا سطحی از اعتماد بین آن دو وجود دارد، و فکر می‌کنم طراح او را در آن نقطه در یک زمین بازی برابر می‌بیند. او مثل این است که «یادت باشد، من اینجا هستم تا به همان اندازه که تو از من حمایت می‌کنی، از تو حمایت کنم.»

یادم می‌آید وقتی آن صحنه را فیلمبرداری کردیم، [Rhys] درک خیلی خوبی از صحنه داشت، و فکر می‌کنم در آن لحظه طراح آنجا کنار او نشسته و به نوعی می‌گوید: «تو به نوعی بکارتت را اینجا از دست دادی. حالا تو در این دنیا هستی. تو در این دنیایی که من سعی دارم به تو بگویم، هستی، یعنی ما از این عبور می‌کنیم. با همه اینها کنار می‌آییم. خوب، تو برای مدتی به زندان رفتی. این اولین بارته. احتمال دارد دوباره اتفاق بیفتد. تو به دردسرهای خیلی بیشتری از این می‌افتی.» بنابراین، فکر می‌کنم در آن نقطه یک منحنی یادگیری واقعی است. کمی شبیه آقای میاگی است، «این کاری است که ما انجام می‌دهیم. آیا برایش آماده‌ای؟» فکر می‌کنم آن صحنه کاملاً محوری است. دیوانه‌کننده می‌شود. خیلی فراتر از این می‌رود.

قسمت‌های جدید Star City (شهر ستاره‌ای) جمعه‌ها از Apple TV پخش می‌شود.

b8vtw6ieiyewydnjhx8bg8rdaak-1.jpg


Star City (شهر ستاره‌ای)

TV-MA

Drama

War & Politics

Science Fiction


Thriller

تاریخ انتشار: ۲۸ مه ۲۰۲۶

شبکه: Apple TV

شورانر: Ben Nedivi, Matt Wolpert


Powered by

Collider logo

گسترش

جمع‌بندی

نظر شما چیست؟ آیا فکر می‌کنید دستگیری سرگئی و این پیش‌آگاهی، سرنوشت تلخ او را در For All Mankind (برای همه بشریت) رقم می‌زند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید!