مواد لازم
- فلفل سبز متوسط: ۵ عدد
- گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
- نعنا، جعفری، مرزه، پیازچه: نیم کیلو
- برنج: ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
- کشمش: ۵۰ گرم
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده سرخ مینماییم سپس سبزیجات ساطوری شده تفت میدهیم برنج را پخته کشمش را شسته و خیس نموده با نمک، فلفل، ادویه و یک قاشق سوپخوری رب را به گوشت افزوده سپس فلفل دلمهای ها را شسته آرام سر آنها را جدا کرده داخل آنها را خالی مینماییم و از مواد بالا پر میکنیم سپس درب آنها را گذاشته در ظرف مناسبی با کره، آب و یک قاشق سوپخوری رب باقی مانده میگذاریم تا بپزند.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.