مواد لازم
- میوه دراگون ۲ عدد
- انبه ۲ عدد
- توت فرنگی ۵۰۰ گرم
- کیوی ۲ عدد
- میوه کارامبولا ۲ عدد در صورت دلخواه
- آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
میوه دراگون را از وسط به نیمه تقسیم کنید و برش بزنید. با استفاده از چاقوی تیز محتویات داخل آن را جدا کنید و به صورت مربع برش بزنید. اکنون توت فرنگی، کیوی و انبه را نیز خرد کنید و همراه میوه دراگون داخل ظرفی بریزید. در صورت تمایل میتوانید به این سالاد میوه کارامبوا را نیز اضافه کنید. پس از آن، آب لیموترش و شکر را بیفزایید و سالاد را کمی مخلوط کنید و برای مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. در آخر سالاد را درون پوسته میوه دراگون بریزید و تزئین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.