مواد لازم
- لوبیا قرمز سه چهارم فنجان
- برنج ۲ فنجان
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه مقداری
- آب ۴ فنجان
- گشنیز برای تزئین
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین مقداری
- سیر ۲ حبه
- پیاز خردشده ۱ فنجان
- گوجه فرنگی سه چهارم فنجان رنده شده
- قارچ دو و نیم فنجان
طرز تهیه
روغن را درون ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، دارچین و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید. در آخر زردچوبه و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و در ظرف را به صورت نیمه قرار دهید تا گوجه فرنگی بپزد و کمی غلیظ شود. اکنون قارچ را خرد و به گوجه فرنگی اضافه کنید. در این فاصله لوبیا قرمز را بپزید و سپس همراه نمک، آب و برنج که از قبل خیساندهاید به محتویات ماهی تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج به آرامی بپزد. پلو را درون ظرف مناسبی بریزید و با گشنیز خردشده تزئین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.