دسر اول:
شکلات
خامه نارگیل: ۲ فنجان
شکر ارگانیک: ۱/۴ فنجان
اسپرسو فوری: ۱ قاشق چای خوری
آب داغ: ۱/۴ فنجان
پودر ژله: ۱/۲ قاشق چای خوری
– کمی بجوشانید و سه دقیقه هم بزنید و در نهایت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

دسر دوم:
ماهیتابه گرم
۳۰ گرم کره
۴۰۰ گرم شیر غلیظ
۴۰ گرم پودر کاکائو
بشقاب چرب
برای دو ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت به شکل دلخواه یا با شکلات تزیین کنید.

دسر سوم:
تکه‌های شکلات سیاه: ۱/۲ فنجان
موز
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
شیر: ۱/۲ فنجان
۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

دسر چهارم:
کره ۱/۲ فنجان
پودر کاکائو: ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
بیسکوییت ترد شده: ۱ و ۱/۴ فنجان
بادام خرد شده: ۱ فنجان
نارگیل خرد شده ۱/۲ فنجان

کره ۱/۲ فنجان
پودر کاستارد: ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۵ قاشق چای خوری
قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر پودر شده ۲ فنجان

شکلات ۱۷۰ گرم
کره ۲ قاشق غذاخوری
ذوب کنید

به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید.

دسر پنجم:
بیسکوییت کرم‌دار: ۳۶ عدد
کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: ۹۰۰ گرم
شکر: ۱/۳ فنجان
عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
شیر گرم: ۱ فنجان
ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

بیش از ۴ ساعت در جای سرد قرار دهید.