مواد لازم

  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • زیره 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • گوشت چرخ شده 1 کیلوگرم
  • پوره گوجه‌فرنگی 400 گرم
  • سس گوجه‌فرنگی یک‌چهارم فنجان
  • آب 1 فنجان
  • لوبیای سفید 420 گرم
  • خامه سه‌چهارم فنجان
  • آرد 2 فنجان
  • کره150 گرم
  • پنیر چدار رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ 1 عدد
  • آب سرد 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد

طرز تهیه

روغن را درون ماهیتابه بریزید و پیاز خردشده و سیر رنده شده را درون آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن، زیره، پودر فلفل، لوبیا و گوشت چرخ شده را اضافه کنید و پس از آنکه کمی تفت دادید پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. برای تهیه خمیر نیز کافی است آرد و کره ذوب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و پنیر چدار، زرده تخم‌مرغ و آب را به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و آن را برای مدت 30 دقیقه کنار بگذارید. پس از آنکه خمیر به اصطلاح ورآمد آن را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه نازک کنید. اکنون ظرف مناسبی برای فر را چرب کنید و خمیر را درون آن پهن کنید. ظرف باید حدود دو الی سه سانتیمتر لبه داشته باشد. اکنون تخم‌مرغ را بزنید و روی خمیر بمالید. پس از آن خمیر را برای مدت 10 دقیقه درون فر با 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. در مرحله بعد خامه را به مواد گوشتی اضافه و آن را درون ظرف و روی خمیر بریزید و در نهایت اشکال مختلفی را که با بقیه خمیر تهیه کرده‌اید روی آن قرار دهید و ظرف را برای مدت 10 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.