مواد لازم
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز خردشده ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- زیره ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل ۱ قاشق چایخوری
- گوشت چرخ شده ۱ کیلوگرم
- پوره گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم
- سس گوجهفرنگی یکچهارم فنجان
- آب ۱ فنجان
- لوبیای سفید ۴۲۰ گرم
- خامه سهچهارم فنجان
- آرد ۲ فنجان
- کره۱۵۰ گرم
- پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- آب سرد ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۱ عدد
طرز تهیه
روغن را درون ماهیتابه بریزید و پیاز خردشده و سیر رنده شده را درون آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن، زیره، پودر فلفل، لوبیا و گوشت چرخ شده را اضافه کنید و پس از آنکه کمی تفت دادید پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. برای تهیه خمیر نیز کافی است آرد و کره ذوب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و پنیر چدار، زرده تخممرغ و آب را به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و آن را برای مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. پس از آنکه خمیر به اصطلاح ورآمد آن را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه نازک کنید. اکنون ظرف مناسبی برای فر را چرب کنید و خمیر را درون آن پهن کنید. ظرف باید حدود دو الی سه سانتیمتر لبه داشته باشد. اکنون تخممرغ را بزنید و روی خمیر بمالید. پس از آن خمیر را برای مدت ۱۰ دقیقه درون فر با ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در مرحله بعد خامه را به مواد گوشتی اضافه و آن را درون ظرف و روی خمیر بریزید و در نهایت اشکال مختلفی را که با بقیه خمیر تهیه کردهاید روی آن قرار دهید و ظرف را برای مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.